Skip to main content
КоличкаClose Cart

Условия за Връщане

  1. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това и без да дължите обезщетение или неустойки, в 14-дневен срок.
  2. Срокът за отказ е 14 дни, считано от датата на получаване на поръчаната от Вас стока. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за Вашето име, адрес, телефонен номер и електронен адрес (ако имате такъв) и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща) Може да изтеглите формуляр за отказ от тук. За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.
  3. Действие на отказа : Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването в посочената от Вас банкова сметка във формуляра за отказ. От тук може да изтеглите формуляр за отказ от договор от разстояние.
  4. Връщането се допуска при следните условия: Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, придружена от оригиналните документи, издадени от “Афтър Рейн” ООД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
  5. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
  6. Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на адрес: Асеновград, ул.Васил Петлешков № 2, (КАТО ПРЕДИ ТОВА ПЪРВО СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ) без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.
  7. Вие трябва да поемете всички преки разходи по връщане на стоките в случай на отказ от Ваша страна.
  8. Горните разпоредби се отнасят само за случаите, когато Купувачът има качеството на потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите и не се прилагат в отношенията на Продавача с други търговци.
bg_BGBulgarian