Skip to main content

Общи Условия

Този уебсайт се управлява от “Афтър Рейн” ООД. В целия сайт термините „ние“, „нас“ и „нашият“ се отнасят до “Афтър Рейн” ООД. “Афтър Рейн” ООД  предлага този уебсайт, включително цялата информация, инструменти и услуги, достъпни от този сайт за вас, потребителя, при условие че приемате всички условия, правила и известия, посочени тук.

Посещавайки нашия сайт и / или закупувайки нещо от нас, вие участвате в нашата „Услуга“ и се съгласявате да бъдете обвързани от следните условия („Общи условия“, „Условия“), включително тези допълнителни условия и правила посочени тук и / или достъпни чрез хипервръзка. Настоящите Общи условия се прилагат за всички потребители на сайта, включително без ограничение потребители, които са браузъри, доставчици, клиенти, търговци и / или сътрудници на съдържание.

Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия преди достъп до или използване на нашия уебсайт. Чрез достъп до или използване на която и да е част от сайта, вие се съгласявате да бъдете обвързани от настоящите Общи условия. Ако не сте съгласни с всички условия и условия на това споразумение, тогава нямате достъп до уебсайта или да използвате каквито и да било услуги. Ако тези Общи условия се считат за оферта, приемането е изрично ограничено до тези Условия за ползване.

Всички нови функции или инструменти, които са добавени към текущия магазин, също са предмет на Общите условия. Можете да прегледате най-актуалната версия на Общите условия по всяко време на тази страница. Ние си запазваме правото да актуализираме, променяме или заменяме която и да е част от настоящите Общи условия чрез публикуване на актуализации и / или промени в нашия уебсайт. Ваша отговорност е да проверявате периодично тази страница за промени. Продължаващото ви използване или достъп до уебсайта след публикуването на каквито и да е промени представлява приемане на тези промени.

  • За доставчика: “Афтър Рейн” ООД”, град Асеновград, ул. Васил Петлешков  № 2
  • Цената на продуктите в онлайн магазина е в лева с включен ДДС;
  • Стойността на разходите за доставка, които не са включени в цената на продуктите можете да видите в раздел “Доставка на продуктите”;
  • Доставчикът не начислява никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с потребителите;
  • Начините на доставка са описани в раздел “Доставка на продуктите”;
  • Плащането на стоките се извършва съобразно с чл. 93, ал. 1 на “Закона за задълженията и договорите” (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

РАЗДЕЛ 1 – УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Вие не можете да използвате нашите продукти за незаконни или неоторизирани цели, нито можете да нарушавате законите във вашата юрисдикция (включително, но не само законите за авторското право).

Не трябва да предавате никакви червеи или вируси, или код с разрушителен характер.

Нарушение или нарушение на някое от Условията ще доведе до незабавно прекратяване на Вашите Услуги.

РАЗДЕЛ 1.1 – ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

За всички поръчки над 69 лв. доставката е безплатна. Общата сума на стоките трябва да достигне 69 лв., след всички отстъпки.

За направени поръчки под тази стойност, се начислява доставка, както следва :

– до офис на Спиди – 4,50 лв.с включено ДДС.

-до адрес на клиента – 6,00 лв. с включено ДДС.

Всички поръчки, направени от сайта на caffebarbera.bg, се доставят с куриерска фирма “Спиди” в рамките на 48 часа.

Всички поръчки се обработват в рамките на 48 часа (с изключение на почивните и празничните дни) след получаване на Вашата поръчка и се доставят с куриерска фирма “Спиди”.

След като направите поръчка, ще получите известие на Вашия имейл с потвърждение за успешно направената поръчка. В имейла може да намерите всички детайли по Вашата поръчка. Ако имате въпроси относно поръчките или начина на доставка, моля свържете се с нас.

Такси за доставка

В зависимост от избрания вариант на доставка (до офис на Спиди или адрес), таксите за доставка за вашата поръчка ще бъдат показани при финализиране на поръчката.

 РАЗДЕЛ 1.2 – ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Като потребител, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 работни дни от получаване на стоките в случай, че от същите НЕ Е КОНСУМИРАНО или НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ.

Вижте повече за условията за връщане

РАЗДЕЛ 2 – ОБЩИ УСЛОВИЯ

Запазваме си правото да откажем обслужване на всекиго по каквато и да е причина по всяко време.

Разбирате, че вашето съдържание (без да включва информация за кредитна карта), може да бъде прехвърлено некриптирано и да включва (а) предавания през различни мрежи; и (б) промени, за да се съобразят и адаптират към техническите изисквания на свързващите мрежи или устройства. Информацията за кредитната карта винаги се криптира по време на прехвърляне през мрежи.

Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, дублирате, копирате, продавате, препродавате или експлоатирате която и да е част от Услугата, използване на Услугата или достъп до Услугата или какъвто и да е контакт на уебсайта, чрез който се предоставя услугата, без изрично писмено разрешение от нас.

Заглавията, използвани в това споразумение, са включени само за удобство и няма да ограничават или да засягат по друг начин тези Условия.

РАЗДЕЛ 3 – ТОЧНОСТ, ПЪЛНОТА И СЪВРЕМЕННОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Ние не носим отговорност, ако информацията, предоставена на този сайт, не е точна, пълна или актуална. Материалите на този сайт са предоставени само за обща информация и не бива да се разчита на тях или да се използват като единствена основа за вземане на решения, без да се консултирате с първични, по-точни, по-пълни или по-навременни източници на информация. Всяко разчитане на материалите на този сайт е на ваш риск.

Този сайт може да съдържа определена историческа информация. Историческата информация задължително не е актуална и е предоставена само за справка. Ние си запазваме правото да модифицираме съдържанието на този сайт по всяко време, но нямаме задължение да актуализираме каквато и да е информация на нашия сайт. Вие се съгласявате, че ваша отговорност е да наблюдавате промените в нашия сайт.

РАЗДЕЛ 4 – ПРОМЕНИ ПО УЕБСАЙТА И ОНЛАЙН МАГАЗИНА, И ЦЕНИ

Цените на нашите продукти подлежат на промяна без предизвестие.

Ние си запазваме правото по всяко време да променяме или прекратяваме Услугата (или която и да е част или съдържание от нея), без предизвестие по всяко време.

Ние не носим отговорност пред вас или пред трета страна за каквито и да било модификации, промени в цените, спиране или прекратяване на Услугата.

РАЗДЕЛ 5 – ПРОДУКТИ ИЛИ УСЛУГИ

Някои продукти или услуги могат да бъдат достъпни изключително онлайн чрез уебсайта. Тези продукти или услуги могат да имат ограничени количества и подлежат на връщане или замяна само съгласно нашата Политика за връщане.

Положили сме всички усилия да покажем възможно най-точно цветовете и изображенията на нашите продукти, които се появяват в магазина. Не можем да гарантираме, че дисплеят на монитора на вашия компютър с някакъв цвят ще бъде точен.

Ние си запазваме правото, но не сме задължени, да ограничаваме продажбите на нашите продукти или услуги до което и да е лице, географски регион или юрисдикция. Можем да упражняваме това право за всеки отделен случай. Запазваме си правото да ограничаваме количествата на всякакви продукти или услуги, които предлагаме.

Всички описания на продуктите или ценообразуването на продуктите могат да бъдат променяни по всяко време без предизвестие, по собствена преценка на нас. Запазваме си правото да спрем всеки продукт по всяко време. Всяко предложение за който и да е продукт или услуга, направено на този сайт, е невалидно, когато е забранено.

Ние не гарантираме, че качеството на каквито и да било продукти, услуги, информация или други материали, закупени или получени от вас, ще отговаря на вашите очаквания или че грешките в Услугата ще бъдат коригирани.

РАЗДЕЛ 6 – ТОЧНОСТ НА ФАКТУРИТЕ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА АКАУНТ

Запазваме си правото да откажем всяка поръчка, която направите при нас. Можем по наша преценка да ограничим или анулираме закупените количества на човек, на домакинство или на поръчка.

Тези ограничения могат да включват поръчки, направени от или под един и същ клиентски акаунт, и / или поръчки, които използват един и същ адрес за фактуриране и / или доставка. В случай, че направим промяна или отмяна на поръчка, можем да се опитаме да ви уведомим, като се свържем с имейл и / или адрес за фактуриране / телефонен номер, предоставени към момента на извършване на поръчката. Ние си запазваме правото да ограничаваме или забраняваме поръчки, които, по наше единствено преценка, се правят от дилъри или дистрибутори.

Вие се съгласявате да предоставяте актуална, пълна и точна информация за покупките и акаунта за всички покупки, направени в нашия магазин. Вие се съгласявате своевременно да актуализирате вашия акаунт и друга информация, включително вашия имейл адрес, така че да можем да се свържем с вас при необходимост.

За повече подробности, моля, прегледайте нашата Политика за връщане.

РАЗДЕЛ 7 – ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Вашето подаване на лична информация през магазина се урежда от нашата Политика за поверителност.

РАЗДЕЛ 8– ГРЕШКИ, НЕТОЧНОСТИ И ПРОПУСКИ

Понякога на нашия сайт или в Услугата може да има информация, която съдържа печатни грешки, неточности или пропуски, които могат да се отнасят до описанията на продуктите, ценообразуването, промоциите, офертите, таксите за доставка на продукти, времето за транзит и наличността. Ние си запазваме правото да коригираме всички грешки, неточности или пропуски и да променяме или актуализираме информация или да анулираме поръчки, ако каквато и да е информация в Услугата или на който и да е свързан уебсайт е неточна по всяко време без предварително уведомление (включително след като сте подали поръчката си) .

Ние не поемаме задължение да актуализираме, изменяме или изясняваме информация в Услугата или на който и да е свързан уебсайт, включително, без ограничение, информация за цените, освен ако това се изисква от закона. Не трябва да се приема определена дата за актуализация или опресняване, приложена в Услугата или на който и да е свързан уебсайт, за да се посочи, че цялата информация в Услугата или на който и да е свързан уебсайт е модифицирана или актуализирана.

РАЗДЕЛ 9– ПРОМЕНИ В УСЛОВИЯТА НА УСЛУГАТА

Можете да прегледате най-актуалната версия на Общите условия по всяко време на тази страница.

Ние си запазваме правото, по наше собствено усмотрение, да актуализираме, променим или заменим която и да е част от настоящите Общи условия, като публикуваме актуализации и промени на нашия уебсайт. Ваша отговорност е да проверявате периодично нашия уебсайт за промени. Продължаващото ви използване или достъп до нашия уебсайт или Услугата след публикуването на каквито и да е промени в настоящите Общи условия представлява приемане на тези промени.

Връзка с нас

За повече информация относно нашите практики за поверителност, ако имате въпроси или искате да подадете жалба, моля, свържете се с нас по имейл на office@caffebarbera.bg  или по пощата на адрес: град Асеновград ул. Васил Петлешков 2

en_USEnglish